برنامه ریزی و استفاده از تقویم برای پیشبرد کارها، برای کسب موفقیت و خلق نظم ضروری است. تولید محتوا نیز از این قائده مستثنی نیست و برای اینکه طبق زمان بندی مناسب انجام شود، نیاز به یک تقویم محتوایی دارد. با این راهنمای تقویم محتوایی، کشف کنید که چگونه میتوانید مانند یک حرفهای برنامه ریزی کنید و در زمان بندی مشخص و با ویژگیهای از قبل مشخص شده، برنامههای خود را پیش ببرید. اجرای یک کمپین بازاریابی تقریباً همیشه شامل مدیریت همزمان چندین فعالیت است. همانطور که گفته شد، یکی از مهمترین بخشهای یک کمپین موفق زمانبندی است. با یک تقویم محتوایی خوب طراحی شده، شما و تیمتان قادر خواهید بود تمام جنبههای محتوای آینده خود را برنامه ریزی کنید. در ادامه مطلب دربارهی عناصر تقویم محتوایی و استراتژیهای آن صحبت خواهیم کرد.
در پاسخ به این سوال که تقویم محتوا چیست باید بگوییم، تقویم محتوایی که به عنوان تقویم تحریریه نیز شناخته میشود، یک برنامه زمانبندی نوشته شده از زمان و مکان انتشار محتوای آینده است. تقویمهای محتوا معمولاً شامل عنوان محتوا، طول محتوا، کلمات فرعی، بهروزرسانیهای وضعیت، فعالیتهای تبلیغاتی برنامهریزیشده، مشارکتها و بهروزرسانیهای محتوای موجود میباشد. در ادامه دربارهی اهمیت تقویم محتوایی صحبت خواهیم کرد. تقویم محتوایی یک ابزار حیاتی برای هر تیم بازاریابی است و تقویمی است که بازاریابان میتوانند هنگام برنامهریزی خروجی محتوای آینده خود، از آن استفاده کنند. فرقی نمیکند که تیم شما برای یک وبلاگ، رسانههای اجتماعی یا حتی یک سرمقاله محتوا منتشر کند، تقویم محتوا به شما کمک میکند جریانهای کاری ایجاد محتوای تیم خود را پیگیری کنید و تاریخهای انتشار را نظارت کنید یا در آینده محتواها را آپدیت نمایید.
اگر وبلاگ شما یک سرگرمی است که از آن برای انتشار پستهای گاه به گاه استفاده میکنید، احتمالاً نیازی به تقویم محتوایی ندارید. اما اگر از بازاریابی محتوا برای رشد کسبوکار آنلاین خود استفاده میکنید، سازماندهی مهم است و یقینا تقویم محتوایی یکی از ارکان ضروری خواهد بود. تولید محتوا به بخش مهمی از توسعه یک استراتژی بازاریابی قوی و موثر تبدیل شدهاست. ثابت شدهاست که محتوای وبلاگ یکی از بهترین راهها برای افزایش ترافیک ارگانیک و کسب بهترین رتبه در گوگل است. بطور کلی میتوان گفت تقریباً هر شرکتی این روزها روی بازاریابی محتوا سرمایه گذاری کردهاست. اما بدون یک سیستم تقویم هوشمند، برنامهریزی و برنامه انتشار محتوای شما میتواند شلوغ، نامرتب و بیاثر شود. همچنین یک تقویم محتوایی تضمین میکند که تمام وظایف مرتبط با محتوای شما واقعاً انجام میشوند و علاوه بر آن تقویم محتوایی همکاری تیم شما و شرکای خارجی را آسانتر میکند. با تقویم محتوایی میتوانید کلمات کلیدی فرعی را آپدیت کنید و URL صفحه مورد نظر را در تقویم بگنجانید و طول محتوای مورد نظر را نیز ذکر نمایید. در ادامه بطور مفصلتر اجزای تقویم محتوایی را شرح خواهیم داد.
عنوان محتوا که شامل کلمه کلیدی اصلی است، به عنوان شناسنامه محتوای شما میباشد که از موارد مهم تقویم محتوایی است و موضوع و هدف محتوا را مشخص میکند. تعداد کلمات مورد نظر نیز از مواردی است که باید در تقویم محتوایی ذکر شود.
توضیحات محتوا شامل مواردی است که نویسنده باید نسبت به آنها آگاه باشد. مثل اینکه مقاله مربوط به صفحات وبلاگ است یا لندینگ یا اینکه جنبه آموزشی باشد. یا توضیحاتی در خصوص پراکندگی کلمات کلیدی و جایگاه عبارات لینک سازی
احتمالاً محبوبترین گزینه برای اکثر افراد و تیمهای کوچک گوگل شیت است. از مزایای آن میتوان به رایگان بودن آن اشاره کرد. اگر اغلب روی کمپینهایی برای مشتریان مختلف کار میکنید، ایجاد تقویمهای فردی در Google Sheets میتواند به هر دو تیم شما کمک کند تا در مسیر خود باقی بمانند. از طرف دیگر، میتوانید یک تقویم Google Sheet برای هماهنگ کردن پروژههای داخلی ایجاد کنید. در تقویم محتوایی گوگل شیت باید عناصری را ذکر کنید. این تقویم شامل کلمات کلیدی فرعی، کیورد اصلی یا کلمه اصلی محتوا و نیز توضیحات مورد نظر میباشد.
این ابزار به عنوان ابزار مدیریت پروژه و ارتباطات برای تقویم و پیشبرد فعالیتها طراحی شدهاند. هر یک از این ابزارها را میتوان برای اهداف مدیریت کار نیز استفاده کرد. همچنین با کمی خلاقیت میتوانید از آنها به عنوان تقویم محتوایی نیز استفاده کنید. به عنوان مثال ترلو یک ابزار تقویم محتوایی با رابط کاربری جذاب و کاربر پسند است که امکان شخصی سازی آن از مزایای آن است. با طراحی ستونها و کارتهایی از ماهیت محتواهای خود، امکان اینکه یک تقویم محتوایی جذاب و کارآمد را خلق کنید در ابزار ترلو وجود دارد.
در ادامه نحوه ایجاد یک تقویم محتوایی در هر پلتفرمی را توضیح و راهکارهای مفید را شرح دادهایم: در مراحل اولیه، فهرستی از ایدههای محتوایی خود تهیه کنید. برای این کار باید با استفاده از ابزارهایی مثل KWFinder کلمات کلیدی را تحقیق کنید. اگر در مورد موضوعات مختلفی مینویسید، ممکن است به دسته بندی آنها و خلق چند کتگوری نیاز داشتهباشد. سپس در مورد تعداد دفعات انتشار تصمیم بگیرید. بهروزرسانی محتوا از مراحل مهم است که محتوای شما را تازه و آپدیت نگه میدارد. بنابراین برای مطالبی که ویرایش آنها آسان است (مانند پستهای وبلاگ) باید بهروزرسانیهای آینده را در تقویم خود قرار دهید. عبارت برای لینک سازی نیز از جمله قسمتهای مهمی است که لازمه نوشتن یک محتوای سئو شده است. با آگاهی از محتواهای قبلی نوشته شده و لینکسازیهایی که انجام دادهاید، میتوانید عبارات لینک سازی را نیز در تقویم محتوایی خود بگنجانید.
با عضویت در خبرنامه همسئو، آخرین اخبار داغ سئو را زودتر از همه ببینید.
تمامی حقوق سایت برای همسئو محفوظ بوده و کپی برداری از آن ممنوع میباشد.